Czym jest atletyka? Dyscypliny atletyczne

Wat is atletiek? Atletiek disciplines

Een tak van sport die opkwam in de 19e eeuw. Atletiek omvat disciplines die gebaseerd zijn op het gebruik door atleten van hun eigen fysieke kracht, waaronder gewichtheffen, strongman, krachttriatlon en bodybuilding.

Zware atletiek

Zware atletiek – een tegenwoordig zelden gebruikte term, die vroeger werd gebruikt om een sport te beschrijven die worstelen en gewichtheffen omvatte, soms ook vuistvechten.

Robbert Meilink
Robbert Meilink

Ik ben Robbert Meilink, de bezieler achter lexpev.nl. Mijn passie voor kennis en ontwikkeling drijft me om inhoud te creëren die verrijkt en informeert. Als fervent liefhebber van technologie, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling streef ik ernaar een platform te bieden dat niet alleen informeert, maar ook inspireert. Mijn nieuwsgierigheid naar de wereld heeft me ertoe gebracht om onderwerpen te verkennen variërend van de efficiëntie van managementtrainingen tot de intrigerende vraag hoeveel een vliegtuig weegt. Door mijn liefde voor ontdekken en leren hoop ik anderen te motiveren om hun horizon te verbreden en het meeste uit hun potentieel te halen.

Artikelen: 198

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *